2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Lisans-Önlisans Uluslararası Öğrenci 2. Yedek Yerleştirme Sonuçları

• by

2.Yedek Yerleştirme Sonuçlarına başvuru sırasında kullandığınız e-mail adresi ve şifreniz ile ulaşabilirsiniz.

Yerleştirme Sonuçları için TIKLAYINIZ.

2.Yedek kayıt hakkı kazanan aday öğrenciler için kayıt tarihleri : 22-23-24 Ağustos 2022

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Yurtdışında Öğrenim Gören TC Vatandaşları, Doğumla Türk Vatandaşı olup TC Vatandaşlığından çıkan, TC Vatandaşlığından çıkıp Mavi Kart alanların Tıp, Hukuk, Diş Hekimliği ve Öğretmenlikler için belirlenen kontenjanın % 10 ’unun aşılmaması kararı gereği, asil olarak yerleşen öğrenciler kayıt olursa % 10 barajı dolacağından bu kapsamdaki yedek öğrenciler kayıt için çağrılmayacaktır.

Kayıtlarımız “Yüzyüze”  gerçekleştirilecektir.

Kabul Mektuplarına Başvuru sistemi üzerinden ulaşılabilmekte olup, kayıt esnasında diğer belgeleriniz ile kayıt görevlilerine teslim edilmesi gerekmektedir.

Yalnızca aşağıdaki mazeretlerini belgeleyen ve mazereti kabul edilen adayların kayıtları Online olarak gerçekleştirilecek ve kayıt belgeleri daha sonra ilan edilecek tarihlerde teslim alınacaktır.

* Kayıt tarihleri içerisinde vize sebebiyle ülkemize giriş yapamayacak olan adaylar.

* Kayıt tarihlerinde Covid-19 teşhisi konmuş olan adaylar.

Soru ve Sorunlarınız için studyatsau@sakarya.edu.tr e-mail adresi ile irtibata geçebilirsiniz.

EKLER:

1- KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER